Antena 3 CNN Actualitate Exclusiv: Alexandra, mesaj disperat la 112: Ajutor! Am fost violată, am fost bătută! Văd o mașină mare în curte! Poliția nu a ajuns! Vine-vine!

Exclusiv: Alexandra, mesaj disperat la 112: Ajutor! Am fost violată, am fost bătută! Văd o mașină mare în curte! Poliția nu a ajuns! Vine-vine!

Exclusiv: Alexandra, mesaj disperat la 112: Ajutor! Am fost violată, am fost bătută! Văd o mașină mare în curte! Poliția nu a ajuns! Vine-vine!
29 Iul 2019   •   15:14

Alexandra Măceșanu a vorbit de mai multe ori cu dispecerii de la serviciul 112 înainte să fie omorâtâ de Gheorghe Dincă. A primit promisiuni că poliția vine spre ea, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Apelul de la 11:07 cel de 2 minute și 20 de secunde, a fost cel în care Alexandra plângea  și le-a spus polițiștilor că a fost violată și bătută. Aceasta i-ar fi spus dispercerului că este în Caracal, că vede o mașină mare în curte, pe drum a văzut un dig și că a ajuns în Bold, fără a preciza dacă este un cartier, susțin sursele Antena 3.

Ulterior aceasta a oferit informații de pe cartea de vizită pe care a găsit-o în casă. Poliția de la IPJ Olt ar fi trebuit să facă legătura cu Poliția din Caracal. Aceștia i-au spus Alexandrei să se linișteașcă că va veni un echipaj de poliție.

În cel de-al treilea apel, Alexandra a sunat în disperare că Poliția nu a ajuns, iar polițistul de la IPJ Olt i-ar fi spus că poliția este în drum spre ea și a fost întrebată dacă ea crede că răpitorului este cel de pe cartea de vizită. Alexandra a răspuns că nu știe acest aspect și s-a încheiat și această conversație. În cele două apeluri nu s-a vorbit despre nuc, câini și gard roșu!

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close