Antena 3 CNN Actualitate Anchetă la spitalul Făgăraş după ce unei femei i s-a spus că a născut un băiat, dar i-au adus a doua zi o fetiţă

Anchetă la spitalul Făgăraş după ce unei femei i s-a spus că a născut un băiat, dar i-au adus a doua zi o fetiţă

Anchetă la spitalul Făgăraş după ce unei femei i s-a spus că a născut un băiat, dar i-au adus a doua zi o fetiţă
Sursa foto: foto: pixabay.com
14 Oct 2016   •   17:50

Direcţia de Sănătate Publică Braşov şi Spitalul Municipal Făgăraş au efectuat o anchetă pentru a lămuri situaţia unui copil născut în urmă cu două zile, a cărui mamă spune că este băiat, şi nu fetiţă, aşa cum susţin cadrele medicale din Maternitatea Făgăraş, potrivit Agerpres.

Mai exact, este vorba despre o fetiţă care s-a născut în urmă cu două zile şi la care asistenta i-a pus din greşeală brăţară albastră la mână, iar în registru s-a trecut ca fiind băiat. Spitalul a comunicat Direcției de Sănătate Publică Brașov că fetiţei i s-a făcut certificatul de naştere şi astăzi va părăsi spitalul.

La rândul ei, directorul medical al Spitalului Municipal Făgăraş, dr. Liliana Beldescu, a declarat, pentru Agerpres, că este vorba despre o fetiţă, iar în ziua respectivă au fost două naşteri, ambele fetiţe, deci nu avea cum să fie vorba despre un nou-născut băiat.

Mama nou-născutului a declarat ieri, pentru un post de televiziune, că a adus pe lume un băieţel, dar a doua zi a descoperit că era de fapt o fetiţă şi că ea nu va pleca acasă cu un alt copil decât cel pe care l-a născut.

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close