Antena 3 CNN Actualitate Anchetă pentru acuzații de proxenetism, în Teleorman. O minoră de 15 ani, șantajată de un bărbat să întrețină relații cu alții

Anchetă pentru acuzații de proxenetism, în Teleorman. O minoră de 15 ani, șantajată de un bărbat să întrețină relații cu alții

Anchetă pentru acuzații de proxenetism, în Teleorman. O minoră de 15 ani, șantajată de un bărbat să întrețină relații cu alții
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
09 Aug 2019   •   13:52

O fată de 15 ani ar fi fost șantajată de un bărbat de 40 de ani, să întrețină relații sexuale cu alții. Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria a deschis un dosar de proxenetism in rem.

Polițiștii teleormăneni fac cercetări cu privire la o acuzație de proxenetism, formulată de mama unei fete de 14 ani, din Alexandria. Aceasta susține că fiica sa a fost obligată, de un bărbat din Alexandria, să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați, în schimbul unor sume de bani, scrie ziarulteleormanul.ro.

Sesizarea a fost făcută de femeie, marți seară, iar la sediul Poliției au fost aduse atât mama fetei, cât și minora, pentru a da declarații cu privire la acuzațiile formulate. Audierile au avut loc în prezența unui reprezentant al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, potrivit reprezentanților IPJ Teleorman.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal de proxenetism pe faptă, iar în prezent se fac cercetări pentru stabilirea activității infracționale și a persoanelor care au profitat de acest lucru.

Potrivit unor surse, fata ar fi fost șantajată de către un individ de aproximativ 40 de ani, din municipiul Alexandria, cu o filmare compromițătoare. Pentru a nu face publică filmarea, bărbatul i-ar fi cerut minorei să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați, în schimbul unor sume de bani.

×
Parteneri
Temperaturi de vară în România! Prognoza pe 2 săptămâni
x close