Antena 3 Actualitate Andreea Cosma anunţă că a depus plângere penală pe numele procurorilor Alfred Savu, Lucian Onea şi Mircea Negulescu

Andreea Cosma anunţă că a depus plângere penală pe numele procurorilor Alfred Savu, Lucian Onea şi Mircea Negulescu

14 Ian 2019   •   13:59
Andreea Cosma anunţă că a depus plângere penală pe numele procurorilor Alfred Savu, Lucian Onea şi Mircea Negulescu
Sursa foto: foto: captura Antena 3

Deputatul PSD Andreea Cosma, condamnată în primă instanţă într-un dosare de corupţie instrumentat de DNA Ploieşti, a anunţat, luni, la ieşirea de la Parchetul de pe lângă ÎCCJ, că a depus plângeri penale pe numele procurorilor care au intrumentat cauza, dar şi pe numele experţilor care au calculat prejudiciul în acest dosar.

„Am făcut o altă plângere penală în care am calitatea de persoană vătămată împotriva a trei procurori care au contribuit la întocmirea rechizitoriului meu cu care mă judec încă la Înalta Curte şi a experţilor care au calculat prejudiciul” a declarat Andreea Cosma, potrivit news.ro.

Aceasta a precizat că cei reclamaţi sunt procurorii Alfred Savu, Lucian Onea şi Mircea Negulescu, iar pe lângă aceştia a depus reclamaţie şi pe nunele a doi experţi, respectiv expertul numit de instanţă şi expertul DNA care a realizat expertiza.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close