Antena 3 CNN Actualitate Anunțul MAE după cel mai recent cutremur din Italia. Ce se știe până acum despre românul găsit mort în mașină

Anunțul MAE după cel mai recent cutremur din Italia. Ce se știe până acum despre românul găsit mort în mașină

Anunțul MAE după cel mai recent cutremur din Italia. Ce se știe până acum despre românul găsit mort în mașină
Sursa foto: foto: pixabay.com
31 Oct 2016   •   18:32

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat, luni, că nu sunt cetăţeni români internaţi în spitalele din Italia, ca urmare a cutremurului care a avut loc în provinciile Umbria şi Marche, MAE luând totodată legătura cu familia românului care a fost descoperit mort în maşina proprie, după producerea seismului, scrie news.ro.

”Din verificările efectuate până la momentul actual, nu există cetăţeni români spitalizaţi în urma cutremurului”, informează MAE.

Ambasada română la Roma a luat legătura cu autorităţile italiene pentru a clarifica circumstanţele în care a decedat, luni dimineaţă, un cetăţean român.

”Cauza decesului urmează a fi stabilită în perioada următoare. Ambasada României la Roma este în contact cu familia cetăţeanului român, fiind pregătită să acorde asistenţă în vederea repatrierii”, mai precizează ministerul.

Român găsit mort în mașină

Autorităţile italiene au descoperit luni dimineaţă un cetăţean român, în vârstă de 56 de ani, care a decedat după ce şi-a petrecut noaptea în propria maşină din cauza seismului din centrul Italiei. Incidentul a avut loc în apropiere de localitatea Accumoli, aproape distrusă de cutremurul de la finele lunii august, informează Corriere della Sera.

Bărbatul a decedat în jurul orei locale 6.40 (7.40 ora României).

Autorităţile nu au stabilit cauza morţii, însă au menţionat că temperaturile din timpul nopţii au fost scăzute şi există posibilitatea că românul a decedat din cauza unui stop cardiac.

 

 

×
Subiecte în articol: MAE
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close