Antena 3 Actualitate Apariție bizară în Parlamentul European. Cum a apărut un europarlementar în timpul unei ședințe - FOTO

Apariție bizară în Parlamentul European. Cum a apărut un europarlementar în timpul unei ședințe - FOTO

16 Iul 2019   •   14:22
Apariție bizară în Parlamentul European. Cum a apărut un europarlementar în timpul unei ședințe - FOTO

Fostul europarlamentar PSD, Gabriela Zoană, a identificat o figură aparte în Parlamentul European, în timul unei ședințe.

În imagine este Nico Semsrott, în vârstă de 33 de ani, europarlamentar de la partidul satiric Die Partei din Germania. Fondat în 2014 la iniţiativa revistei de satiră Titanic, Die Partei pledează pentru ”muncă, stat de drept, protecţia animalelor, elitism şi iniţiativă democratică”.

De obicei, Nico Semsrott umblă îmbrăcat într-un hanorac negru indiferent de locul în care se află, scrie DC NEWS.

„Imagini la cald din Parlamentul European! Cam așa arată un deputat european care își susține o declarație politică în plenul Parlamentului și adresează întrebări viitorului președinte al Comisiei Europene. Acest europarlamentar contribuie la legislația europeană și ne hotărăște destinele. Vă invit să faceți un exercițiu de imaginație despre viitorul Europei...”, a scris Gabriela Zoană, pe pagina sa de Facebook.

sursă foto: Facebook Gabriela Zoană

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close