Antena 3 CNN Actualitate Arme, cartuşe, săbii şi topoare, confiscate din locuinţele unor interlopi din judeţul Ilfov

Arme, cartuşe, săbii şi topoare, confiscate din locuinţele unor interlopi din judeţul Ilfov

Arme, cartuşe, săbii şi topoare, confiscate din locuinţele unor interlopi din judeţul Ilfov
Sursa foto: Arme
28 Feb 2009   •   20:38

Poliţiştii au confiscat arme, cartuşe, săbii şi topoare, în urma unor descinderi la 14 locuinţe din comunele Voluntari, Pantelimon, Glina şi Dobroieşti, din judeţul Ilfov. Armele se pare că aparţineau unor persoane cunoscute în lumea interlopă, printre care şi Vasile Fierbântu, zis Sile Pietroi, care este cercetat în mai multe dosare penale.
În urma percheziţiilor au fost confiscate mai multe arme de foc, cartuşe de diferite calibre, macete, topoare, săbii, arcuri şi săgeţi profesionale, bâte, obiecte pirotehnice interzise din clasele II şi III, precum şi aproximativ două kilograme de bijuterii şi diverse sume de bani. Potrivit autorităţilor, 14 persoane sunt cercetate în stare de libertate pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
La jumătatea anului trecut, Vasile Fierbântu, zis Sile Pietroi, şi mai mulţi membri ai grupării conduse de acesta au fost reţinuţi de procurori. Sile Pietroi şi trei complici ai acestuia au fost arestaţi preventiv, fiind eliberaţi ulterior, după ce instanţa Curţii de Apel Bucureşti a decis că aceştia pot fi cercetaţi în libertate. Grupul infracţional condus de Sile Pietroi este cercetat în mai multe dosare penale.

Antena 3

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close