Antena 3 CNN Actualitate Atenție, șoferi! AȘA se fură mai nou în parcările mall-urilor din România

Atenție, șoferi! AȘA se fură mai nou în parcările mall-urilor din România

Atenție, șoferi! AȘA se fură mai nou în parcările mall-urilor din România
Sursa foto: foto: pixabay.com
07 Mai 2016   •   23:36

Un individ a fost surprins de un șofer în timp ce încerca să-i fure mașina din parcarea unui mall din București, scrie cancan.ro.

Șoferul care a fost la un pas să rămână fără autoturism a povestit, printr-o postare amplă pe o reţea de socializare, toată întâmplarea.

"Astăzi pe la oră 14 am intrat la Mall Băneasa în parcarea subterană. Am văzut un loc gol și am parcat cu spatele ptr a-mi fi mai ușor să ies la plecare. În timp ce parcam, am văzut un bărbat care vorbea la telefon de zor, în spate dreapta la vreo doi metri de mașină. Nu l-am băgat în seamă crezând că este de la mașina de alături. Am ieșit din mașină, am trântit portieră după care am aruncat o privire în spate (de obicei nu mă mai uit dar acum nu știu ce mi-a venit…) și l-am văzut pe respectivul că se depărta de mașina mea (plecă de lângă ușa mea din spate dr. (în timp ce eu îl văzusem ultima dată la vreo 2 M de mașină). M-am gândit că o fi un nebun care s-a apropiat ca să-mi zgârie portiera (am mai găsit-o zgâriată prin parcări). Ducându-mă să văd, găsesc ușa respectivă deschisă. Bărbatul continuă să se facă că vorbește la telefon (vorbea chiar zgomotos ca să nu pară că s-ar ascunde de ceva). Nu mi-a venit să cred….deci în timp ce eu am trântit portiera mea, el a deschis-o pe cea din spate dreapta, perfect sincronizat. Dacă nu vedeam, urma să închid din telecomandă și să plec, după care el să fure liniștit ce dorea din mașină. La mașina mea dacă o ușă rămâne deschisă, restul se închid normal, cea deschisă rămânând neblocata. Probabil că și la alte mașini este la fel. În fine, am scos telefonul și am început să-l fotografiez. Când a văzut că-l pozez,a fugit prefăcându-se mai departe că vorbește la telefon (hoț nebun). Am strigăt să stea dar ….a fugit . L-am surprins totuși înainte de-a fugi și îl pun aici. Poate că-l veți întâlni și voi în parcările de la supermaket-uri. Vă rog să dați și voi mai departe ca să afle cât mai mulți de această nouă metodă de a-ți fura din mașina sau mai rău:de a-ți fura mașina cu totul! Eu am avut mare noroc că am fost inspirat să mai privesc odată inapoi…Bafta și mare grijă când închideți mașină în parcări! Nenorociții sunt printre noi și toată treaba lor este să găsească metode care nouă nici prin cap nu ne trec, pentru a fura. "

Șoferul a reușit să îl fotografieze pe suspect și a spus povestea lui pentru a-i atenționa și pe ceilalți șoferi.

sursa: cancan.ro

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close