Antena 3 CNN Actualitate Atrocitățile comise de teroriștii de la Bataclan. Ce au pățit prizonerii e desprins din filmele de groază

Atrocitățile comise de teroriștii de la Bataclan. Ce au pățit prizonerii e desprins din filmele de groază

Atrocitățile comise de teroriștii de la Bataclan. Ce au pățit prizonerii e desprins din filmele de groază
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    19 Iul 2016   •   17:28

Detalii greu de imaginat au ieșit la iveală marți, în raportul făcut cu privire la atentatul de la Bataclan, din Franța, de anul trecut.

Teroarea la care au fost supuși prizonierii luați de teroriști, înainte de a fi uciși, pare una de neimaginat, desprinsă parcă dintr-un film de groază.

O parte din oamenii luați prizonieri de teroriști au fost decapitați sau mutilați în zonele intime.

A fost dată publicității declarația unui părinte care a fost să-și identifice copilul mort în sala de concerte de la Bataclan.

Polițistul mi-a zis: ”Singura parte a fiului dvs care se poate arăta este profilul lui stâng”. Am constatat că nu mai avea ochiul drept, spune părintele. ”Când am întrebat de ce, mi s-a răspuns că îi fusese scos, iar partea dreaptă a feței îi fusese zdrobită, de unde și hematoamele grave pe care le-am constatat cu toții când am ridicat trupul”.

Pe 13 noiembrie 2015, trei bărbați înarmați au intrat în teatrul de la Bataclan, Paris în timpul unui concert și au deschis focul asupra mulțimii. În total, 129 de oameni au murit atunci.

Informațiile au fost prezentate marți, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close