Antena 3 CNN Actualitate Au apărut imagini de la încăierarea din Cluj la care a participat Rareş Niculescu (VIDEO)

Au apărut imagini de la încăierarea din Cluj la care a participat Rareş Niculescu (VIDEO)

Au apărut imagini de la încăierarea din Cluj la care a participat Rareş Niculescu (VIDEO)
Sursa foto: rares niculescu
10 Feb 2009   •   23:26

Primele imagini filmate la localul din Cluj, unde Rareş Niculescu, persoana propusă de premierul Emil Boc pentru funcţia de purtător de cuvânt, s-a încăierat cu nişte bărbaţi, au fost date publicităţii. Imaginile au apărut, în exclusivitate, pe site-ul ziarului Gardianul, filmate de trei dintre camerele de securitate ale localului. În film apar europarlamentarul Niculescu şi o parte dintre cei care l-au însoţit.
Rareş Niculescu a fost implicat într-o altercaţie cu bodyguarzii unui club din Cluj-Napoca. El a fost amendat de jandarmi pentru că a provocat scandalul din club. Europarlamentarul susţine, însă, că a fost agresat nejustificat de oamenii de ordine ai clubulu.
Niculescu a anunţat că va face plângeri penale pentru abuz în funcţie împotriva echipei Jandarmeriei clujene care s-a deplasat la locul incidentului precum şi împotriva echipei aflate la comanda operativă.
Preşedintele Traian Băsescu l-a decorat pe Rareş Niculescu cu Ordinul ?Bărbăţie şi Credinţă? (cel mai important ordin militar de pace), în grad de comandor, pentru meritele deosebite în aderarea României la Uniunea Europeană, potrivit site-ului personal al deputatului.

Vedeţi imaginile pe Gardianul
Antena3.ro

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close