Antena 3 CNN Actualitate Autocar cu români, BLOCAT în Slovenia

Autocar cu români, BLOCAT în Slovenia

Autocar cu români, BLOCAT în Slovenia
19 Dec 2015   •   19:47

Un autocar cu 82 de români se află blocat în Slovenia de vineri noapte de la ora 2, după o defecţiune la motor. Mamele şi copiii, din primele date 9 persoane, au fost trimişi în România cu un microbuz.

Situaţie dificilă pentru câteva zeci de români, blocaţi de vineri noapte în Slovenia, după ce autocarul cu care veneau din Italia s-a defectat. La mai bine de 14 ore, românii aşteaptă un nou autocar care să îi aducă în ţară, informează Realitatea TV.

"Suntem blocati de la două noaptea, ne-au spus să ne încălzim, acum am ajuns în centrul capitalei, pe jos.

Nu a ajuns niciun autocar din România să ne întoarcă înapoi. Au plecat în România mamele şi copiii, opt sau nouă persoane.

Autocarul este defect. A fost un incendiu la motor şi a oprit într-un PECO, un mecanic a încercat să îl repare, dar a luat iar foc. Toţi stăm în frig, în mijlocul străzii, nu ne-am cazat nicăieri.

Am sunat ultima dată acum două ore, ni s-a spus că va ajunge în câteva ore. De atunci, nimeni de la firmă nu ne mai răspunde", a declarat Alexandru Popescu, un tânăr student în Italia şi se întorcea acasă pentru sărbători, la Realitatea TV.

Firma este din Cluj, iar românii veneau din Italia.

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close