Antena 3 CNN Actualitate Avertisment de la Poliția Rutieră

Avertisment de la Poliția Rutieră

Avertisment de la Poliția Rutieră
Sursa foto: Foto: freeimages.com/ James Cawley
06 Ian 2016   •   18:25

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din informațiile disponibile miercuri seară, nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vremii sau a vreunui eveniment rutier.

În judeţul Bihor, traficul rutier pe centura ocolitoare a municipiului Oradea se desfăşoară în condiţii normale. Amintim că, din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate trei autovehicule, s-a circulat îngreunat (pe un fir, alternativ) în zona cimitirului municipal.

În judeţul Vrancea, pe DN23A şi pe DN23B, există riscul formării poleiului deoarece ploaia împrăştie materialul antiderapant şi temperaturile sunt, în continuare, scăzute.

Polei se semnalează în judeţul Vrancea (pe DN23 Brăila - Focşani), în judeţul Brăila (pe DN2B Ianca - Făurei şi pe DN23) şi în judeţul Galaţi (pe DN24(E581) Tecuci - Cosmeşti).

Judeţele Vrancea şi Galaţi se află sub atenţionare nowcasting cu cod galben de polei până la ora 19:00 (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92).

Precipitaţii sub forma de ploaie slabă se semnalează pe A2 Bucureşti - Constanţa şi pe A1 Bucureşti - Piteşti (de la kilometrul 50 până la Piteşti), aşadar atenţie, riscul producerii accidentelor rutiere din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum este foarte mare!

Pe A1 Bucureşti - Piteşti, în zona pasarelelor care traversează autostrada, a început să se lase ceaţă, iar pe DNCB, pe sectorul cuprins între DN1 şi A2 Bucureşti - Constanţa, vizibilitatea este sub 200 de metri.

În judeţul Gorj, pe DN67C, la Rânca, există un strat de zăpadă în amestec cu material antiderapant, care măsoară 1 - 2 cm grosime.

×
Subiecte în articol: Infotrafic
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close