Antena 3 CNN Actualitate Bacău: Poliţist atacat de un hoţ surprins în timpul unei spargeri

Bacău: Poliţist atacat de un hoţ surprins în timpul unei spargeri

Bacău: Poliţist atacat de un hoţ surprins în timpul unei spargeri
Sursa foto: Foto: switched.com
11 Mar 2012   •   19:10

Un poliţist din Bacău a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, după ce a surprins nişte tineri care dădeau o spargere la un magazin, informează Mediafax. Unul dintre hoţi i-a pulverizat în faţă o substanţă iritant lacrimogenă şi apoi l-a lovit peste picior pentru a-l imobiliza.
   
Potrivit poliţiştilor băcăuani, tânărul a reacţionat extrem de violent în momentul în care a fost prins în flagrant.
   
"Autorul, împreună cu alte două persoane, a fugit în momentul în care a observat patrula de poliţie, însă a fost ajuns din urmă şi imobilizat de către unul din poliţiştii. În acel moment, tânărul de 26 de ani a folosit un spray iritant-lacrimogen pe care l-a pulverizat spre faţa poliţistului. Mai mult decât atât, el a încercat să se opună imobilizării, lovindu-l pe agent în zona gambei piciorului drept şi rupându-i mâneca hainei de serviciu cu care era îmbrăcat", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău, Narcisa Butnaru.
   
În urma incidentului, poliţistul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă nu a fost necesară internarea. Tânărul de 26 de ani a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar apoi magistraţii Judecătoriei Bacău au emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, respectivul fiind acuzat de ultraj şi tentativă de tâlhărie.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close