Antena 3 CNN Actualitate Badea: Justiţia din România, în nemărginita-i înţelepciune, a găsit vinovat; asistenta. De ce s-a dus la WC?

Badea: Justiţia din România, în nemărginita-i înţelepciune, a găsit vinovat; asistenta. De ce s-a dus la WC?

03 Apr 2015   •   00:55

Mircea Badea a comentat, în ediţia de joi seară a emisiunii "În gura presei", sentinţa în dosarul Maternităţii Giuleşti, prin care justiţia din România a aplicat pedepse celor găsiţi vinovaţi de tragedie: adică "unei asistente, că ea face închisoare cu executare".

"Ştiţi cine e de vină, conform justiţiei din România: asistenta, că ea face închisoare cu executare", a spus Mircea Badea.

Mircea Badea reaminteşte că accidentul s-a petrecut în perioada în care "ca să angajezi un cadru medical, trebuia să dai afară 7".

"Deci nu puteai să angajezi pe nimeni. Decât dacă plecau 7. Şi atunci angajai unu. Nu glumesc. Aşa era", a mai spus Badea.

"Dar dacă asistenta respectivă făcea infarct? (....) Pe cine mai condamna? Unui om i se pot întâmpla multe lucruri. Deci, justiţia din România, în nemărginita-i înţelepciune, a găsit vinovat. De ce a făcut pipi?", subliniază Badea absurdul situaţiei.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close