Antena 3 CNN Actualitate Badea nu e impresionat de infractorii din "Academie": Prejudiciul mi se pare puţin, cam de seminţe, la un nume aşa pompos

Badea nu e impresionat de infractorii din "Academie": Prejudiciul mi se pare puţin, cam de seminţe, la un nume aşa pompos

Badea nu e impresionat de infractorii din "Academie": Prejudiciul mi se pare puţin, cam de seminţe, la un nume aşa pompos
24 Apr 2015   •   01:08

Mircea Badea nu e impresionat de infractorii "Academiei Infractorilor Români", arătând că prejudiciul de 10 milioane de euro, stabilit de procurori, este mic, "cam de seminţe", pe lângă cele calculate de "procurorii vieţii", la infractorii adevăraţi.

"Păi, infractori adevăraţi sunt aştia (...) lui Horică integritate mică i-au calculat vreo 75 de milioane. 10 milioane, cam slăbuţ. Numai într-o singură rată a luat Cocoş 10 milioane la portbagaj. D-aia nu m-au impresionat aştia de la academie. Ce academie, mă, erau la şcoală profesională!", a comentat Mircea Badea.

Mai mult, Mircea Badea subliniază că, "dacă tot te intitulezi atât de pompos şi de artificial şi neverosimil", infractorii "academiei" ar fi trebuit să fie în stare de mai mult, "cum 10 milioane?! de bilete la film".

Badea a afirmat că în momentul în care a văzut ştirea pe post a crezut că este o glumă.

"Am zis: uite unde s-a ajuns! E divertisment la televiziunile de ştiri. (...) Eu am râs mult, însă am înţeles că erau răi, făceau jafuri în Europa", a spus Badea.

Mircea Badea a declarat că informaţia referitoare la destructurarea o reţelei de infractori, numită "Academia infractorilor români", i-a amintit de serialul cu mafioţi "Băieţi buni", atât de neverosimilă şi rizibilă i s-a părut întreaga poveste.

"Academia infractorilor români suna aşa, a ONG. A organizaţie nonguvernamentală, care se autofinanţa. Deci, cumva, vezi, un ONG. Sper că sediul nu era de la RAAPPS. Nu m-ar mira", a conchis Mircea Badea.


×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close