Antena 3 CNN Actualitate Băiețel de doi ani, scăpat printr-un miracol, după ce a căzut de la etajul trei

Băiețel de doi ani, scăpat printr-un miracol, după ce a căzut de la etajul trei

Băiețel de doi ani, scăpat printr-un miracol, după ce a căzut de la etajul trei
14 Iul 2016   •   09:24

Cateva secunde de neatentie l-au adus pe un baietel de 2 ani si jumatate din Tomesti, judetul Iasi, la un pas de moarte, scriu stirileprotv.ro.

Copilul a cazut de la etajul 3, din balcon. Dar, a avut un inger pazitor. Desi a picat de la aproximativ 10 metri, a aterizat pe pamant, iar un copac a atenuat socul.

Cel mic a scapat cu viata. A ajuns insa la spital cu fracturi si mai multe contuzii.

Baietelul se juca in balcon, iar mama il lasase singur pentru cateva clipe. Un vecin a auzit zgomot cand cel mic a cazut. Barbatul i-a sarit imediat in ajutor.

Martor: "El era la geam acolo. Mama lui era la bucatarie si a cazut. Numai am auzit zdum... eram aici cu un cetatean care sta la etajul doi si am mers acolo, l-am udat cu apa rece, i-am suflat in gura si si-a revenit. A rupt un copacel acolo, a venit peste el. Noroc ca a dat peste copacel si l-a dat mai la o parte de trotuar."

Mama a simtit ca ii fuge pamantul de sub picioare cand s-a intors in balcon si a vazut ce s-a intamplat. Cel mic a primit primele ingrijiri medicale la fata locului, apoi a fost transportat la Spitalul de Copii Sfanta Maria din Iasi.

×
Subiecte în articol: Iași copil
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close