Antena 3 CNN Actualitate Băncile nu i-au dat credit lui Băsescu. Preşedintele va trece pământul cumpărat de fiica sa pe numele lui

Băncile nu i-au dat credit lui Băsescu. Preşedintele va trece pământul cumpărat de fiica sa pe numele lui

Băncile nu i-au dat credit lui Băsescu. Preşedintele va trece pământul cumpărat de fiica sa pe numele lui
Sursa foto: Foto arhiva Agerpres
09 Noi 2013   •   16:41

Preşedintele Traian Băsescu a confirmat că el este cel care a convins-o pe fiica sa cea mare, Ioana, să cumpere terenul agricol de 291 de hectare din judeţul Călăraşi. Rata lunară pentru creditul ipotecar pe 30 de ani este de 30.266 lei, potrivit preşedintelui.

Şeful statului a explicat că a încercat să ia el creditul ipotecar, însă banca nu l-a putut finanţa având în vedere veniturile pe care le are, dar şi vârsta.

"Fiind credit ipotecar, deci pe termen lung, de 30 de ani, problema e şi ce vârstă ai. Te întreabă băncile şi când constată că ai 62 de ani, în afară de problema venitului e şi problema cine plăteşte dacă se întâmplă ceva", a spus Băsescu.

Premierul Victor Ponta a comentat cu ironie investiţia în agricultură făcută de familia preşedintelui Băsescu.

"Cucu a ieşit! Acum e moşier cucu, ştiţi? Dumneavoastră nu aveţi 300.000 de euro cash să vă cumpăraţi un pământ cum are domnul preşedinte", a spus Victor Ponta.

Traian Băsescu a mai adugat că vrea să se ocupe intensiv de agricultură, aşa că va face tot posibilul să treacă terenul pe numele său.



×
Subiecte în articol: Ioana Basescu comuna nana
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close