Antena 3 CNN Actualitate Bărbat oprit cu focuri de armă în Bucureşti. A fost reținut după ce şi-a lovit intenţionat iubita cu maşina

Bărbat oprit cu focuri de armă în Bucureşti. A fost reținut după ce şi-a lovit intenţionat iubita cu maşina

Bărbat oprit cu focuri de armă în Bucureşti. A fost reținut după ce şi-a lovit intenţionat iubita cu maşina
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    07 Oct 2016   •   13:32

UPDATE - Tânărul din Bucureşti care şi-a lovit intenţionat iubita cu maşina a fost reţinut.

Joi noapte, bărbatul a fost oprit cu focuri de armă de poliţiştii secţiei 4, care l-au văzut demarând în trombă cu o femeie pe capotă.

----------------------------

Un şofer de 22 de ani din Bucureşti a fost oprit cu focuri de armă de poliţiştii Secţiei 4, informează un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei transmis Agerpres.

„Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant un tânăr în vârstă de 22 de ani, imediat după săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe asupra unei tinere în vârstă de 19 de ani, respectiv comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte comise în sectorul 1”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, joi, în jurul orei 23,00, poliţiştii Capitalei au observat circulând pe o stradă din sectorul 1 un autoturism cu o femeie pe capotă, care striga după ajutor.

Deoarece conducătorul auto nu a oprit la somaţiile poliţiştilor, aceştia au executat două focuri de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare şi au procedat la urmărirea autoturismului.

„Peste aproximativ 100 metri, conducătorul auto a frânat, iar tânăra a căzut de pe capota motor. Tânărul a demarat în trombă şi ulterior a pierdut controlul autoturismului, oprindu-se într-un gard de protecţie al căii de rulare a tramvaiului”, se mai arată în comunicatul de presă.

Bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul Secţiei 4 Poliţie.

Potrivit poliţiştilor, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că tânăra a avut o relaţie de concubinaj pe care a încheiat-o în urmă cu puţin timp cu cel în cauză, motivul fiind comportamentul violent generat de gelozia excesivă, iar la momentul respectiv, în urma unor discuţii, tânăra s-a aşezat în faţa maşinii, acesta demarând în viteză.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, respectiv tulburarea ordinii şi liniştii publice, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

În urma utilizării armamentului nu au rezultat victime sau pagube materiale, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: focuri de arma
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close