Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Veştem a băut cu un vecin, apoi i-a distrus casa şi maşina cu un buldoexcavator, pentru că i-ar fi făcut avansuri soţiei sale

Un bărbat din Veştem a băut cu un vecin, apoi i-a distrus casa şi maşina cu un buldoexcavator, pentru că i-ar fi făcut avansuri soţiei sale

Un bărbat din Veştem, judeţul Sibiu, este cercetat penal, după ce a băut cu un vecin şi apoi i-a distrus casa şi maşina cu un buldoexcavator, pentru că i-ar fi făcut avansuri soţiei sale.

Un bărbat din Veştem a băut cu un vecin, apoi i-a distrus casa şi maşina cu un buldoexcavator, pentru că i-ar fi făcut avansuri soţiei sale
Sursa foto: Facebook | Marian Răduinea
de Alin Tarnovschi    |    26 Noi 2023   •   17:30

Totul s-a întâmplat sâmbătă seară, în satul Veştem din comuna Şelimbăr, după ce bărbaţii au băut şi s-au luat la ceartă.

Unul dintre ei i-a reproşat celuilalt că i-ar fi făcut avansuri soţiei sale şi pentru a se răzbuna pe acesta s-a urcat într-un buldoexcavator şi a intrat cu utilajul în curte.

Momentul "atacului" a fost filmat de o persoană care se afla în curte, iar pe imagini se vede cum buldoexcavatorul intră în curte şi începe să lovească atât un autoturism care era parcat, cât şi peretele casei.

Pe clipul video se aude şi vecinul acuzat, care începe să strige în momentul în care buldoexcavatorul se urcă pe autoturism: "Nu! Maşina mea!".

Ulterior, cei doi vecini s-au luat la bătaie şi ambii au ajuns la spital. Acum, bărbatul care a intrat peste vecin în curte cu buldoexcavatorul este cercetat penal.

Veștem, Sibiu, ora aproximativa 22:00... Cică "buldozeristul" a băut la tipul cu casa până si-a adus aminte ca îl banuise cândva că ar fi avut ceva cu nevastă-sa. Si fiind "buldozerist", s-a gandit ca a venit, in sfârsit, timpul sa treacă peste... ??? Rezultat final: au ajuns la Urgențe pentru probe bilogice si contuzii ușoare...??? #OrașulSasuluiEșuat #CivilizațieTată

Publicată de Marian Răduinea pe Duminică, 26 noiembrie 2023

×
Subiecte în articol: Veştem Sibiu IPJ Sibiu Poliția Română
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close