Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul omorât de doi studenţi la Timişoara va avea sicriu cu ventilaţie, de 12.000 de euro (VIDEO)

Bărbatul omorât de doi studenţi la Timişoara va avea sicriu cu ventilaţie, de 12.000 de euro (VIDEO)

Bărbatul omorât de doi studenţi la Timişoara va avea sicriu cu ventilaţie, de 12.000 de euro (VIDEO)
Sursa foto: sicriu
03 Aug 2009   •   20:04

Trupul bărbatului ucis cu cruzime într-o cameră de cămin din Timişoara a fost adus acasă. Familia i-a luat acestuia un sicriu de 12 mii de euro dotat cu sistem special de ventilaţie. Rudele nu şi-au revenit încă din şoc şi cer pedeapsa maximă pentru cei doi suspecţi.

Familia spune că Trifu Schroth va fi îmnormântat regeşte. Rudele aşteaptă în jur de 400 de oameni din Germania, Franţa, Italia şi America, să participe la funeralii. Printre extravaganţele înmormântării lui Schroth se numără un sicriu în valoare de 12.000 de euro, cu sistem de ventilaţie, cai, bodyguarzi şi un alai nemaivăzut. La priveghiul de luni seară va cânta o trupă de muzică creştină.

Familia bărbatului tranşat în camera de cămin din Timişoara încă nu şi-a revenit din şoc. Luni, corpul omului a fost adus acasă.

În timp ce familia se pregăteşte de înmormântarea care va avea loc miercuri cei doi studenţi au ajuns după gratii. Marţi seară, judecătorii au decis să-i aresteze pentru 29 de zile.

Fata susţine că nu a participat în nici un fel la crimă, îsă recunoaşte că afăcut sex pe bani la insistenţele prietenului ei.



Observator

×
Subiecte în articol: omorat Timisoara studenti
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close