Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul suspectat că a jefuit o bancă din Bistriţa cu un pistol a fost prins

Bărbatul suspectat că a jefuit o bancă din Bistriţa cu un pistol a fost prins

Bărbatul suspectat că a jefuit o bancă din Bistriţa cu un pistol a fost prins
06 Iul 2016   •   09:28

Bărbatul suspectat că a jefuit o bancă din Bistriţa cu un pistol a fost prins în timp ce încerca să treacă frontiera în Ucraina prin vama Siret.

Individul a ajuns pe mana poliţiştilor bistriţeni care l-au audiat toată noaptea. Anchetatorii vor analiza şi imaginile de pe camere de supraveghere pentru a fi siguri că bărbatul reţinut este cel care a ameninţat angajaţii băncii.

Acesta a fost luat la ochi de agenti dupa ce a coborat din masina cu care a venit in apropiere de Vama Siret si a incercat sa treaca pe jos frontiera spre Ucraina. Individul a fost legitimat initial de un politist, la Poiana Stampei, care a trimis datele acestuia la Politia de Frontiera.

Barbatul a fost retinut ulterior in Vama Siret pentru audieri. Politisti criminalisti, cu un laborator criminalist, mascati si un procuror de la Bistrita, au ajuns in vama, l-au audiat pe suspect si l-au amprentat. La finalul audierilor, acesta a fost ridicat si dus cu duba politiei catre Bistrita.

Conform unor martori, barbatul ar avea dubla cetatenie, romano ucraineana si s-ar ocupa cu vanzarea de masini la mana a doua. El nu avea pistol asupra lui si nici in masina, insa ar fi detinut o suma de bani, scrie informatiata.ro.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a făcut publice, marţi seara, imaginile surprinse de camerele de supraveghere din bancă în timpul jafului armat, în care se vede cum un tânăr, care poartă ochelari de soare, şapcă şi tricou albe, blugi de culoare albastru deschis şi un rucsac intră în bancă, se aşază la rând, după care scoate un pistol şi îi ameninţă pe angajaţi şi pe clienţi. Acesta o ameninţă pe o casieriţă cu pistolul la ceafă, timp în care o altă colegă pune banii în rucsacul indicat de hoţ.

Tânărul fuge apoi din bancă şi, potrivit datelor culese de poliţişti, se urcă într-un autoturism şi demarează în trombă. Poliţiştii bistriţeni au instituit, din acest motiv, filtre la intrările în municipiul Bistriţa şi pe drumurile din judeţ şi au luat legătura cu colegii lor din judeţele limitrofe, în încercarea de a-l prinde pe autorul jafului armat cât mai repede.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close