Antena 3 CNN Actualitate Băsescu a petrecut în Vama Veche

Băsescu a petrecut în Vama Veche

Băsescu a petrecut în Vama Veche
29 Apr 2007   •   13:33

Litoralul românesc se dovedeşte încă o dată a fi destinaţia preferată a românilor de 1 mai. Peste 10.000 de turişti au luat cu asalt staţiunile de la malul mării. Atmosfera cea mai încinsă este de departe în Vama Veche. Nici preşedintele suspendat Traian Băsescu nu a putut sta departe de Vama Veche. Potrivit Mediafax, sâmbătă seară Traian Băsescu a băut o cafea într-unul din localurile staţiunii şi s-a fotografiat cu mai mulţi tineri. Preşedintele suspendat a sosit pe litoral sâmbătă şi locuieşte la Neptun.

Vama Veche a fost însă sâmbătă noapte punctul zero al distracţiei. Dornici de petrecere, tinerii au umplut discotecile. Petrecerile s-au ţinut lanţ toată noaptea. Tinerii au dansat până la epuizare. Câteva trupe de muzică i-au făcut să uite de frigul de afară. Distracţia în Vama Veche continuă şi astăzi. Minivacanţa nu s-a terminat aşa că mai este vreme pentru petreceri... aşa cum nu a mai văzut staţiunea niciodată, promit vamaioţii.

Vacanţa la munte
Nici staţiunile montane nu stau pe bară. Sute de turişti au umplut staţiunile de pe Valea Prahovei. Vremea a ţinut cu ei aşă că turiştii s-au bucurat din plin de soare, aer curat şi plimbări în natură. Aproape că n-a mai rămas colţ de iarbă care să nu fie ocupat de corturile turiştilor sau de grătarele îmbietoare.

IMAGINI DIN VAMA VECHE în VIDEO NEWS/România

Antena 3

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close