Antena 3 CNN Actualitate Băsescu, deranjat de jurnalişti: Dacă vreţi să vorbiţi cu preşedintele, poate închideţi telefoanele! (VIDEO)

Băsescu, deranjat de jurnalişti: Dacă vreţi să vorbiţi cu preşedintele, poate închideţi telefoanele! (VIDEO)

Băsescu, deranjat de jurnalişti: Dacă vreţi să vorbiţi cu preşedintele, poate închideţi telefoanele! (VIDEO)
14 Aug 2009   •   14:32

Şeful statului a fost deranjat din nou de jurnalişti. În timpul unei vizite de lucru la Braşov, Traian Băsescu l-a apostrofat la un ziarist pentru că acestuia îi suna telefonul:

?Hai că e totuşi o chestiune de bun simţ. Dacă vreţi să vorbiţi cu preşedintele, poate închideţi telefoanele?, a spus Traian Băsescu, adresându-se unuia dintre jurnalişti. Acestuia îi sunase mobilul în timpul declaraţiilor preşedintelui.





Acesta este cel mai nou dintre episoadele în care preşedintele Traian Băsescu a fost deranjat, din nou, de jurnalişti.

În luna iunie, în timp ce se afla la Sulina cu ocazia lansării unui program de tabere destinat copiilor şi tinerilor etnici români, şeful statului a fost incomodat de reporterul Antena 3, Sorina Matei, care încerca doar să-şi facă meseria.


"Am o rugăminte: dacă tot mergi aşa ţanţoş, ia-o pe fata asta cu microfonul că ăştia-s mai rău ca fosta Securitate! Să-ţi bage microfonul, să auzi ce discuţi cu nevasta", s-a adresat atunci preşedintele, uneia dintre persoanele care-l însoţeau.




De-a lungul timpului, preşedintele a avut mai multe "dispute" cu ziariştii:



Antena3.ro

Antena3.ro

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close