Antena 3 CNN Actualitate Băsescu, despre zvonurile privind internarea sa: Sunt mai sănătos decât toţi patronii voştri (VIDEO)

Băsescu, despre zvonurile privind internarea sa: Sunt mai sănătos decât toţi patronii voştri (VIDEO)

Băsescu, despre zvonurile privind internarea sa: Sunt mai sănătos decât toţi patronii voştri (VIDEO)
01 Mar 2010   •   09:04

Avem un preşedinte sănătos tun, care vrea să ne şi demonstreze acest lucru. În ziua în care pe mai multe blog-uri au apărut informaţii legate de o posibilă internare în Spitalul Militar Central, preşedintele şi-a făcut apariţia la un restaurant din Capitală, împreună cu soţia. A confirmat prezenţa la Spitalul Militar, dar pentru ziua de sâmbătă, când a fost supus unor analize de rutină. Şi, în vizorul preşedintelui au intrat din nou patronii media.

"La spitalul militar îmi fac controlul anual", adeclarat şeful statului. Întrebat de reporteri ce probleme i-au găsit doctorii, Traian Băsescu a spus că niciuna. "Sunt mai sănătos decât toţi patronii voştri la un loc şi la minte şi la corp", a mai spus Băsescu.

Declaraţia preşedintelui vine după ce duminică după-amiază pe unele bloguri a apărut informaţia potrivit căreia ar fi internat la Spitalul Militar Central. Pe de altă parte, surse medicale spun că şeful statului ar fi fost sâmbătă la Spitalul Militar pentru analize. Traian Băsescu ar fi făcut un control la glanda tiroidă, dar şi la ficat şi colon.



Şeful statului a mai avut de-a face cu medicii. În timpul primului mandat, pe 8 septembrie 2007 preşedintele Traian Băsescu s-a operat la glanda tiroidă, la Spitalul Clinic de Urgenta Militar Central ?Dr. Carol Davila". Intervenţia a fost necesară după un control realizat în iunie 2007 care a identificat apariţia unui nodul autonom la nivelul lobului tiroidian drept.

Traian Băsescu a afirmat la ieşirea din spital că este în formă şi chiar a glumit cu medicii.

O altă intervenţie chirurgicală pe care a suportat-o şeful statului a avut loc la 2 ani de la preluarea mandatului. Pe 9 mai 2006 Traian Băsescu a mers la Viena pentru a se opera de hernie de disc.

Antena 3



×
Subiecte în articol: Spitalul Militar analize
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close