Antena 3 Actualitate Băsescu, la masă cu interlopii: Şeful statului, filmat în compania unor persoane controversate (VIDEO)

Băsescu, la masă cu interlopii: Şeful statului, filmat în compania unor persoane controversate (VIDEO)

01 Sep 2009   •   08:58
Băsescu, la masă cu interlopii: Şeful statului, filmat în compania unor persoane controversate (VIDEO)

De Zilele Băileştiului, Traian Băsescu a fost filmat în compania unor persoane controversate din Bănie. Şeful statului s-a afişat în public alături de Gigi Neţoiu, judecat de Curtea Supremă în scandalul transferurilor din fotbal, Doru Petrescu - capul interlopilor din Bănie şi George Ilinca, apropiat al cămătarilor din Craiova.

La Băileşti, şeful statului a participat la o reuniune cu primarii din Dolj. Edilii locali s-au aşezat la discuţii după culoarea politică: de o parte democrat-liberalii de cealaltă parte social-democraţii.

Printre invitaţi s-a numărat şi cunoscutul om de afaceri Gigi Neţoiu. Acţionarul lui Dinamo este judecat de Curtea Supremă de Justiţie, în dosarul transferurilor ilegale din fotbal. El e judecat alături de alţi oameni din fotbal pentru un prejudiciu de 10 milioane de dolari adus bugetului statului.

La reunuine a participat şi George Ilinca un apropiat al lui Neţoiu, cunoscut pentru legăturile strânse pe care le are cu clanuri de cămătari din Craiova.

Nici capul lumii interlope din Craiova, Doru Petrescu, zis "Măgarul" nu a lipsit de la întâlnirea cu preşedintele României Traian Băsescu. Interlopul are o fabrică de încălţăminte care produce pentru o renumită marcă de lux din Italia.

Deputatul PD-L Gelu Vişan, cel care a organizat întâlnirea preşedintelui Traian Băsescu de la Băileşti, a refuzat să comenteze afişarea în public a şefului statului alături de persoane controversate.

Dacă interlopii au putut participa la discuţii, jurnaliştii au fost scoşi din sala după numai 10 minute.Antena 3


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close