Antena 3 CNN Actualitate Băsescu o somează pe Kovesi să-i spună dacă l-a trădat când era suspendat din funcție

Băsescu o somează pe Kovesi să-i spună dacă l-a trădat când era suspendat din funcție

Băsescu o somează pe Kovesi să-i spună dacă l-a trădat când era suspendat din funcție
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    02 Oct 2016   •   11:18

Traian Băsescu o somează pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, să-i spună dacă l-a trădat când era suspendat din funcția de președinte.

Băsescu spune că decepția ar fi uriașă pentru el, dacă șefa DNA ar fi fost în cârdășie cu Sebastian Ghiță, în acea perioadă.

Reacția lui Traian Băsescu după scandalul cu presupusul plagiat al lui Kovesi și autodenunțul lui Sebastian Ghiță.

Fostul premier Victor Ponta aruncă în aer explicația șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, despre prietenia cu Sebastian Ghiță.

Într-un interviu acordat Alessandrei Stoicescu, la emisiunea Q&A, Victor Ponta spune că, în 2011, Sebastian Ghiță era mai prieten cu Laura Codruța Kovesi decât cu el, și spune că i-a găsit pe cei doi împreună, la o podgorie din Prahova.

Într-un interviu acordat cu o zi în urmă presei, procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a declarat că nu a fost și nu va fi prietenă cu ”inculpatul Sebastian Ghiță”.

Deputatul Sebastian Ghiţă a depus, marţi, la Parchetul General, un autodenunţ în care susţine că, împreună cu mai mulţi demnitari ai statului român, a participat la falsificarea raportului tehnic de expertiză a tezei de doctorat a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Deputatul spune că, în 2012, el și alți înalți funcționari ai statului au făcut parte dintr-o Comisie tehnică a Consiliului Național de Etică, comisie care trebuia să stabilească dacă șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a plagiat în teza de doctorat sau nu.

Sebastian Ghiță spune că, de fapt, Comisia nu s-a întrunit. 

Citiți și Ce scrie în denunțul făcut de Sebastian Ghiță. Acuzații năucitoare la adresa Laurei Codruța Kovesi

Îndrumătorul lucrării de doctorat al lui Kovesi: Scandalul e o "mânăreală politică"

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close