Antena 3 CNN Actualitate Bătaie de joc la adresa bolnavilor de la Spitalul Județean din Alexandria. Imagini șocante filmate cu camera ascunsă!

Bătaie de joc la adresa bolnavilor de la Spitalul Județean din Alexandria. Imagini șocante filmate cu camera ascunsă!

Bătaie de joc la adresa bolnavilor de la Spitalul Județean din Alexandria. Imagini șocante filmate cu camera ascunsă!
Sursa foto: Foto captura Antena 3
13 Feb 2016   •   08:59

Situaţie absolut revoltătoare la Spitalul judeţean din Alexandria. După dezvăluirile făcute de Antena 3, conducerea unităţii medicale se răzbună pe pacienţi. Rudele celor internaţi nu sunt lăsate să urce cu medicamente la bolnavi pe motiv că nu este ora de vizite.

Aici, în "spitalul morţii", supravieţuiesc doar cei cu bani. Chiar şi bolnavii care ajung la urgenţă sunt puşi să plătească RMN-ul sau Computerul Tomograf deşi, conform legii, aceste analize sunt gratuite.

Dacă nu ai bani, eşti lăsat să mori!

Rudele celor internaţi în spitalul morţii din Alexandria au făcut scandal când au văzut că nu pot urca cu medicamente la bolnavi. După ce s-a aflat despre practicile medicilor care storc de bani pacienţii pentru analize, decontate de stat, conducerea unităţii medicale a interzis accesul aparţinătorilor în afara orelor de vizite.

Restricţiile de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria, au apărut după ce Antena 3 a arătat cum bolnavii aduşi în regim de urgenţă sunt puşi să scoată bani din buzunar pentru un computer toomograf. Deşi analiza ar trebui să fie gratuită, asistenţii duc pacientul cu targa la clinica privată deschisă în fosta spălătorie a spitalului.

Directorul spitalului Judeţean nu recunoaşte practica subalternilor săi.



×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close