Antena 3 CNN Actualitate Bătaie între un clan de interlopi şi angajaţii unei firme de pază la Plaza România

Bătaie între un clan de interlopi şi angajaţii unei firme de pază la Plaza România

Bătaie între un clan de interlopi şi angajaţii unei firme de pază la Plaza România
Sursa foto: Plaza Romania
21 Feb 2009   •   20:34

Bătaie în toată regula intr-unul dintre mall-urile din capitală. Membrii clanului de interlopi Preda, mişcare ce controlează cartierul Militari, din Bucureşti au declanşat un scandal în centrul comercial. Angajaţii firmei care asigură paza mall-ului au intervenit. Înarmaţi cu cuţite şi bâte, membrii clanului Preda au intrat în mall şi s-au luat la ceartă cu reprezentanţii firmei care asigură paza în centrul comercial.
?Sunt extrem de violenţi, ei au pornit scandalul. Ei caută scandal din orice. Au spus că nu pot respecta legea pentru că se fac de râs în rândul interlopilor. (...) Am făcut nenumărate plângeri la poliţie. Ei au spus că nu dau doi bani pe nimic, că dacă e nevoie o să omoare oameni de la noi şi tot n-or să se facă de râs?, a declarat un reprezentant al firmei de pază.
Scandalul, declanşat din senin de interlopi, a căpătat o asemenea amploare astfel încât oamenii au început să părăsească centrul comercial. În zonă au fost mobilizaţi zeci de agenţi de ordine, poliţişti şi jandarmi. Aceştia au intervenit cu gaze lacrimogene pentru că altfel situaţia ar fi scăpat de sub control. Angajaţii firmei de pază spun că nu este prima dată când are loc un astfel de incident. Scandalagiii au fost reţinuţi pentru audieri.
Antena 3

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close