Antena 3 CNN Actualitate Bătaie pe locul de grătar la o sărbătoare câmpenească. Patru oameni au fost răniţi (VIDEO)

Bătaie pe locul de grătar la o sărbătoare câmpenească. Patru oameni au fost răniţi (VIDEO)

Bătaie pe locul de grătar la o sărbătoare câmpenească. Patru oameni au fost răniţi (VIDEO)
Sursa foto: Scandal
23 Aug 2009   •   19:03

Patru victime, peste 10 focuri de arma trase în aer, mai mulţi poliţişti şi jandarmi agresaţi şi un şofer care a scăpat ca prin urechile acului după ce un topor i-a trecut prin parbriz şi s-a oprit în maşină. Aşa ar putea fi descris pe scurt scandalul petrecut duminică după-masă în Mehedinţi.

Peste 1000 de oameni au participat la sărbătoarea câmpenească numită Peştera Topolniţei, din comuna Cireşu. În jurul orei 14.30 a izbucnit un conflict spontan între un grup din Cireşu şi un altul, din comuna Brezniţa, ambele înarmate cu arme albe, furci şi topoare.

Un grup de aproximativ 30 de tineri s-au luat la bătaie. Motivul scandalului au fost locurile stabilite pentru grătare - fiecare dintre ei doreau să vadă mai repede pe foc micii şi fripturile. Ca să-i liniştească, oamenii legii au folosit armamentul din dotare. Patru bărbaţi implicaţi în scandal au avut nevoie de îngrijiri medicale.

De teamă ca scandalul să nu reizbucnească, poliţia locală a chemat în ajutor mai multe echipaje de la Detaşamentul Poliţiei de Intervenţie Rapidă.

Oamenii legii au identificat deja mai multe persoane care au participat la scandal. Acestea sunt acum audiate la poliţie.

Antena 3

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close