Antena 3 CNN Actualitate Bătaie cu bâte între primar şi consilierii locali din Iecea Mare, judeţul Timiş

Bătaie cu bâte între primar şi consilierii locali din Iecea Mare, judeţul Timiş

Primarul Liviu Tomulea de la PSD a fost reclamat la Poliție după ce a agresat doi membri ai PNL din localitate. Poliţiştii au deschis un dosar penal.

Bătaie cu bâte între primar şi consilierii locali din Iecea Mare, judeţul Timiş
Sursa foto: Cameră de supraveghere
de Ştefan Petrică    |    30 Noi 2022   •   10:41

Consilierul local Iulian Sârcă şi Mircea Pârva, membru în biroul politic local, au obţinut certificate medico-legale şi au depus plângeri penale împotriva edilului social democrat şi a altor persoane care i-au agresat cu bâtele după un meci de fotbal.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru lovire, ameninţare şi tulbulare a liniştii publice.

"La data de 26.11.2022, în jurul orei 23.50, polițiștii Secției 2 Rurale Săcălaz au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta unui local din Iecea Mare a avut loc un conflict între 4 persoane, în urma căruia doi bărbați de 34 și 52 de ani, au fost agresați de ceilalți doi, în vârsta de 42 și 39 de ani. Acestora li s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la o unitate spitalicească. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, în care polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt", au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

 

 


 

×
Subiecte în articol: Timișoara PSD PNL Timișoara bătaie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close