Antena 3 CNN Actualitate O bătrână a strâns 38 de metri cubi de gunoaie în apartamentul ei din Sectorul 5. Primarul Piedone: ”Nu criticați! Nimeni nu știe unde-l duce viața”

O bătrână a strâns 38 de metri cubi de gunoaie în apartamentul ei din Sectorul 5. Primarul Piedone: ”Nu criticați! Nimeni nu știe unde-l duce viața”

38 de metri cubi de gunoaie au fost scoase din apartamentul unei bătrâne din Sectorul 5 al Capitalei. Primarul Cristian Popescu Piedone susține că locatarii au fost nevoiți să suporte un miros pestilențial timp de doi ani.

O bătrână a strâns 38 de metri cubi de gunoaie în apartamentul ei din Sectorul 5. Primarul Piedone: ”Nu criticați! Nimeni nu știe unde-l duce viața”
de Adelina Miron    |    01 Aug 2021   •   22:31

”Nu criticați! Nimeni nu știe unde-l duce viața, soarta, boala... Doi ani de miros greu, pestilențial, au fost nevoiți să suporte locatarii unui bloc din familia noastră mare”, a scris duminică seara pe Facebook primarul Sectorului 5.

Acesta povestește că în urmă cu doi ani „o bunică bolnavă” a început să-și umple casa cu gunoaie găsite pe străzi.

”A pus, sărmana, gunoaie peste gunoaie! Și... le-au invadat gândacii, viermii...”.

Cazul a fost adus la cunoștința primăriei de administrația blocului.

„Fiul bătrânei... ne-a permis să intrăm! Și... am intrat! Am strâns gunoi mult! 38 de metri cubi de gunoaie! Am curățit, am igienizat, am deratizat, apoi, locuința-ghenă”, a mai spus Cristian Popescu Piedone.

Acesta susține că acesta nu este un caz unic: „Au mai fost, vor mai fi!”

×
Subiecte în articol: gunoaie Cristian Popescu Piedone
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close