Antena 3 CNN Actualitate BLACK FRIDAY 2015. Milioane de români s-au înscris în goana cumpărăturilor

BLACK FRIDAY 2015. Milioane de români s-au înscris în goana cumpărăturilor

BLACK FRIDAY 2015. Milioane de români s-au înscris în goana cumpărăturilor
de S.T.    |    21 Noi 2015   •   08:55
BLACK FRIDAY 2015. Vinerea neagră a reducerilor i-a făcut pe milioane de români să se înscrie în goana cumpărăturilor încă de la miezul nopţii. Vedetele de anul acesta au fost lingourile de aur care s-au vândut ca pâinea caldă. Cea mai mare comandă primită de un magazin online este o maşină de teren în valoare de peste 85.000 de euro.

BLACK FRIDAY 2015
. Încă de la primele ore ale dimineţii, clienţii au umplut magazinele în căutare de reduceri. Vânătorii de chilipiruri au avut de unde alege.
De la televizoare de ultimă generaţie reduse la jumătate de preţ, la anvelope sau pantofi.

BLACK FRIDAY 2015. Un studiu recent arată că televizoarele, electrocasnicele mici şi telefoanele sunt cele mai căutate produse de Black Friday.

Black Friday este deja la cea de-a cincea ediţie în ţara noastră, aşa că şi gama de produse a devenit din ce în ce mai variată. De la vacanţe şi parfumuri la automobile şi chiar lingouri de aur.

BLACK FRIDAY 2015
. Spre deosebire de alţi ani, multe dintre cumpărături s-au făcut prin intermediul telefonului. La un singur magazin online cu electronice şi electrocasnice, peste 200.000 de români erau prezenţi în fiecare minut pe platforma online.

BLACK FRIDAY 2015
. Vânzările totale de Black Friday sunt estimate să ajungă anul acesta la peste 1 miliard de lei. Dacă unele magazine au avut promoţii doar ieri, altele vor prelungi perioada reducerilor chiar şi până la 1 decembrie.

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close