Antena 3 CNN Actualitate Blestem sau coincidenţă? Doi fraţi, acelaşi destin... cel mai negru coşmar al părinţilor devenit realitate

Blestem sau coincidenţă? Doi fraţi, acelaşi destin... cel mai negru coşmar al părinţilor devenit realitate

Blestem sau coincidenţă?  Doi fraţi, acelaşi destin... cel mai negru coşmar al părinţilor devenit realitate
Sursa foto: foto: Mediafax Foto
07 Iun 2012   •   23:52

O familie din Caraş Severin trece printr-o tragedie greu de închipuit, dar şi de explicat. Doi tineri, frate şi soră au murit în aceeaşi zi, pe acelaşi drum, în aceleaşi condiţii, la doar câteva ore distanţă. Amândoi şi-au găsit finalul striviţi de tiruri, iar cunoscuţii şi rudele se gândesc că au fost loviţi de un blestem.


Alexandru, 27 de ani, Mărioara, 23. Au crescut împreună, au sfârşit în aceeaşi zi. Primul a plecat Alexandru. Era în maşină pe drumul care leagă Băile Herculane de Topleţ, când drumul i s-a intersectat cu al unei cisterne.

Era ora 13.00 fix, o arată diagrama de parcurs a maşinii încărcate cu benzină. La câţiva kilometri distanţă familia afla vestea năucitoare. Nimic nu i-a pregătit însă pentru ce avea să se întâmple câteva ore mai târziu.

Mărioara abia aflase că fratele ei s-a dus. Era în remorcă alături de fiica ei de 3 ani şi de alţi 4 copii. A fost singura pe care tirul scăpat de sub control a ucis-o. Era ora 19.00 fix, la 50 de kilometri distanţă de locul unde Alexandru pierise.

E singura explicaţie pe care o găsesc rudele pentru această tragedie greu de înţeles. O familie care poartă acum de două ori doliu.

Trupurile celor doi au fost depuse la morga din Herculane. Alături, aşa cum au crescut.

×
Subiecte în articol: Caras Severin tragedie accident frati blestem
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close