Antena 3 CNN Actualitate Bogdan Buta, patronul Untold, acuzat că ar fi abuzat doi minori, se retrage din conducerea Untold: "Din respect pentru oamenii din echipa"

Bogdan Buta, patronul Untold, acuzat că ar fi abuzat doi minori, se retrage din conducerea Untold: "Din respect pentru oamenii din echipa"

Fondatorul Untold, Bogdan Buta, se retrage din organizarea festivalului Untold, după ce a fost acuzat că a întreținut relații sexuale cu doi adolescenți.

de Andreea Borboros    |    01 Feb 2024   •   17:10

Au fost noi audieri in dosarul de act sexual cu un minor care îl are în prim-plan pe patronul Untold, Bogdan Buta.

Reacția patronului Untold a venit prin intermediul avocaților care îl reprezintă.

Aceștia au trimis un comunicat de presă prin care anunță că Bogdan Buta se retrage din toate funcțiile executive pe care le ocupă în cadrul companiei care organizează festivalul și că își va dedica tot timpul în încercarea de a-și demonstra nevinovăția.

"Răspunsul nostru este ferm şi procedurile judiciare iniţiate atât în plan civil, cât şi penal împotriva celor responsabili vor demonta fiecare acuzaţie şi vor demonstra planul constant de a distruge reputaţia lui Bogdan Buta.

Citește șiNoi detalii din dosarul lui Bogdan Buta, patronul Untold, acuzat că ar fi abuzat doi minori. Unul dintre tineri a depus plângere pentru amenințare

Din respect pentru oamenii din echipa sa, dar şi pentru a se putea dedica exclusiv în a-şi demonstra nevinovăţia, Bogdan Buta a decis să se retragă din calităţile executive pe care le deţine şi să le predea către ceilalţi co-fondatori şi echipei executive.

De asemenea, toate operaţiunile de zi cu zi vor fi preluate şi încredinţate echipei de management a grupului până în momentul în care cazul va fi soluţionat de forurile competente şi se va face dreptate.

Avem încredere că justiţia îi va trage la răspundere pe cei responsabili de acest atac mediatic.

Suntem convinşi că în urma procedurilor, toate "acuzaţiile” se vor dovedi a fi neadevărate, iar în final cei responsabili vor răspunde pentru aceste grave acuzaţii false”, se precizează în informarea transmisă de avocați.

Bogdan Buta nu a fost chemat până acum la audieri

În continuare acesta susține că este victima unor persoane care vor să-l șantajeze.

De la începutul scandalului și până în prezent, Buta nu a fost chemat la audieri, deși unul dintre tineri a depus o plângere în care îl acuză pe Buta de amenințare.

Totodată, iubita fondatorului Untold a postat în mediul online, un mesaj de susținere prin care îl numește pe Bogdan Buta, "geniul Untold" și își arată întreaga recunoștință față de el. Postare care ar fost distribuită în mediul online, chiar și de către fondator. 

×
Subiecte în articol: Bogdan Buta Untold
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close