Antena 3 CNN Actualitate Bon Jovi nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor în concertul de la Bucureşti: Îmi pare rău

Bon Jovi nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor în concertul de la Bucureşti: Îmi pare rău

Bon Jovi nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor în concertul de la Bucureşti: Îmi pare rău
Sursa foto: sursă foto: Facebook Bon Jovi
22 Iul 2019   •   10:15

Trupa Bon Jovi a revenit în România, într-un mare concert, duminică seara, spre bucuria fanilor care au aşteptat cu nerăbdare momentul. 

Biletele s-au vândut ca pâinea caldă, iar Piaţa Constituţiei a fost plină până la refuz. Solistul a cântat toate melodiile care i-au adus gloria în anii 80, iar 50 de mii de oameni au fredonat piesele.

Jon Bon Jovi nu a reuşit însă să se ridice la aşteptările publicului, iar concertul a fost, posibil din cauza problemelor pe care le-a avut cu vocea, scurtat cu jumătate de oră.

Într-o formulă relativ nouă, la mai bine de 35 de ani de la începutul carierei, în care albumele trupei au fost vândute în peste 130 de milioane de copii şi în care a susţinut mai mult de 2.800 de concerte, Bon Jovi a revenit la Bucureşti. După opt ani, potrivit psnews.ro.

Astfel, setlistul a ajuns la anul 1983, însă vocea lui Bon Jovi a fost cea din 2019… Chiar şi ajutat de efecte, Jon Bon Jovi a renunţat să cânte cele două ore şi jumătate după ce a revenit la bis pentru „Livin’ on a Prayer”. Totuşi, publicul entuziast a convins. În urma unei scurte „şedinţe” de pe scenă, trupa a mai cântat două piese, iar înainte de ultima, solistul în vârstă de 57 de ani a spus: „Îmi pare rău că nu am fost chiar pe ritm”.


 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close