Antena 3 CNN Actualitate Brăila. Bărbatul bănuit că a omorât-o pe preşedinta Asociaţiei de surdo-muţi, reţinut

Brăila. Bărbatul bănuit că a omorât-o pe preşedinta Asociaţiei de surdo-muţi, reţinut

Brăila. Bărbatul bănuit că a omorât-o pe preşedinta Asociaţiei de surdo-muţi, reţinut
Sursa foto: braila
02 Sep 2009   •   20:30

Poliţiştii brăileni l-au reţinut miercuri dimineaţă pe bărbatul bănuit că a desfigurat-o şi ucis-o pe preşedinta asociaţiei surzilor din Brăila. Tânărul de 34 de ani are antecedente penale şi este, la rândul lui, surdo-mut. Handicapul nu pare însă să-i fi impresionat prea mult pe poliţişti.

Mihai Negoiţă a fost săltat de poliţişti în jurul orei 4 şi jumătate. Nu a încercat nicio clipă să fugă sau să se apere. A fost dus direct în arest.

Poliţiştii s-au ghidat după caieţelul de datornici ai asociaţiei. Mihai Negoiţă era în fruntea listei. Se pare că în ziua crimei fusese chemat chiar de directoare să-şi plătească măcar o parte din cotizaţia anuală. Adică 150 de lei. Aşa ar fi pornit conflictul. A luat sticla de şampanie şi a lovit-o pe femeie peste faţă până când nu a mai putut ridica mâna. Apoi, i-a luat geanta.

După două zile, a vândut telefoanele mobile pentru 50 de lei. Telefoanele au fost cele care l-au dat, dealtfel, de gol după ce au fost localizate cu ajutorul SRI. Mihai Negoiţă ieşise din penitenciar în urmă cu doi ani. Fusese condamnat pentru furt şi viol. Acum va fi acuzat de omor deosebit de grav.



Observator

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close