Antena 3 CNN Actualitate Brazii au invadat pieţele din Capitală. Cel mai ieftin costă 70 lei. Vezi cât este cel mai scump

Brazii au invadat pieţele din Capitală. Cel mai ieftin costă 70 lei. Vezi cât este cel mai scump

Brazii au invadat pieţele din Capitală. Cel mai ieftin costă 70 lei. Vezi cât este cel mai scump
Sursa foto: Foto: Videonews
03 Dec 2011   •   22:28

Cu trei săptămâni înainte de Crăciun, brazii zac deja în pieţe. Sunt mulţi, frumoşi, dar încă foarte scumpi. Sute de lei costă cei înalţi de doi metri. Clienţii vin, îi admiră dar pleacă tot cu mâinile în buzunar. E prea mare preţul, şi, în plus, e prea devreme.

Bani şi loc să fie, că de brazi sigur nu vor duce lipsă românii anul acesta. Numai în piaţa deschisă sâmbătă în Obor vor ajunge peste 30.000.

Astfel, cel mai ieftin conifer costă 70 de lei. Nu e foarte înalt şi nici prea bogat, dar pentru cine nu îşi imaginează Crăciunul fără brad e suficient. O dată cu pretenţiile cresc, evident, şi preţurile.

Preţurile par trase la indigo, de vreme ce bradul cel mai ieftin este tot 70 de lei. Diferenţa e că factura vine tocmai din Danemarca.

Şi, dacă nu sunteţi printre cei care au deja acasă un suport de brad, atunci veţi mai scoate din portofel încă 50 de lei. Totuşi, dacă nu vă grăbiţi, se ştie că în preajma Crăciunului, comercianţii taie masiv din preţuri.

 


×
Subiecte în articol: brad brazi pret scump piete Capitală
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close