Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti. Jandarm arestat pentru că a cerut banii de la o prostituată

Bucureşti. Jandarm arestat pentru că a cerut banii de la o prostituată

Bucureşti. Jandarm arestat pentru că a cerut banii de la o prostituată
Sursa foto: Foto: Antena 3
21 Ian 2011   •   15:40

Un angajat din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a fost arestat după ce a cerut bani, de mai multe ori, de la o femeie, pentru a nu o sancţiona legal că se prostitua şi că nu avea viză de reşedinţă în imobilul în care locuia, jandarmul pretinzând că este poliţist, informează Mediafax.

Astfel, în data de 20 ianuarie 2011, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au solicitat, instanţei de judecată emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului Iliescu Ioan Cîsu, subofiţer în cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, pentru înşelăciune.

Judecătoria sectorului 6 Bucureşti au admis cererea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 29 de zile.

Potrivit sursei citate, jandarmul a pretins că este poliţist în cadrul Poliţei Capitalei şi folosindu-se de o legitimaţie de serviciu, pe care era trecut numele său, i-a cerut în repetate rânduri părţii vătămate G.L. diverse sume de bani (în total 550 de lei) în scopul de a nu-i aplica acesteia o serie de sancţiuni legale determinate de practicarea prostituţiei, lipsa contractului de închiriere a imobilului în care locuia şi a vizei de reşedinţă la acea adresă.

×
Subiecte în articol: jandarm prostitutie prostituata
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close