Antena 3 Actualitate Buzău: Circulaţia pe DN 22 a fost reluată cu restricții

Buzău: Circulaţia pe DN 22 a fost reluată cu restricții

18 Ian 2016   •   22:54
Buzău: Circulaţia pe DN 22 a fost reluată cu restricții
Sursa foto: Foto: Stefan Udrea

Circulaţia pe DN 22, între Râmnicu Sărat şi limita cu judeţul Brăila, închisă duminică dimineaţă din cauza viscolului, a fost reluată luni seară, cu restricţii însă pentru autovehiculele de mare tonaj, iar în prezent în Buzău nu mai există drumuri naţionale sau judeţene blocate.

Potrivit reprezentanţilor Comandamentului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, traficul pe DN 22 a fost reluat în jurul orei 20.00, fiind impuse însă restricţii pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

În aceste condiţii, în prezent, în Buzău, niciun drum naţional sau judeţean nu mai este închis, traficul desfăşurându-se însă îngreunat.

De asemenea, toate localităţile sunt alimentate cu energie electrică.

În cursul zilei de luni, circulaţia a fost redeschisă şi pe DN 2 (E 85) între Buzău şi limita cu judeţul Vrancea, precum şi pe DN 2C şi DN 2B Buzău-Brăila, însă doar pentru maşinile cu masa maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.

Aceste drumuri fuseseră închise traficului duminică dimineaţă, ca urmare a ninsorilor şi viscolului puternic.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close