Antena 3 CNN Actualitate Ca în Vestul Sălbatic. Casierul unei firme din Focşani, blocat în trafic şi jefuit de 200.000 de lei

Ca în Vestul Sălbatic. Casierul unei firme din Focşani, blocat în trafic şi jefuit de 200.000 de lei

Ca în Vestul Sălbatic. Casierul unei firme din Focşani, blocat în trafic şi jefuit de 200.000 de lei
Sursa foto: geanta cu bani
11 Feb 2009   •   12:48

O întâmplare desprinsă, parcă, din Vestul Sălbatic a avut loc la Focşani. Singura diferenţă este că în locul trenului jefuit s-a aflat o maşină. Casierul unei firme de construcţii a fost tâlhărit, miercuri, după ce mai multe persoane l-au blocat cu maşinile în trafic şi i-au luat geanta în care se aflau 200.000 de lei.
Potrivit Mediafax, banii furaţi proveneau din încasările firmei la care lucra bărbatul. Mariana Apostol purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea, a declarat că jaful a avut loc în jurul orei 9.30, pe strada Măgura din municipiul Focşani.
Casierul se afla la volanul maşinii societăţii, în care transporta o geantă cu 200.000 de lei. Autoturismul a fost blocată în trafic de alte două maşini din care s-au dat jos mai mulţi indivizi.
Unul dintre ei a intrat peste casier în maşină şi a luat geanta cu banii. Poliţiştii au prins un suspect în cazul acestui jaf. Suspectul este din Bucureşti şi a fost prins în municipiul Adjud.
Antena3.ro

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close