Antena 3 CNN Actualitate Caii unui braşovean, staruri de cinema. Au apărut în filme, alături de Kevin Costner

Caii unui braşovean, staruri de cinema. Au apărut în filme, alături de Kevin Costner

Caii unui braşovean, staruri de cinema. Au apărut în filme, alături de Kevin Costner
Sursa foto: Foto: onlyforpics.blogspot.com
28 Noi 2011   •   07:21

Caii unui braşovean au ajuns vedete de cinema. Au apărut în mai multe producţii internaţionale, unii chiar alături de Kevin Costner. Herghelia numără 63 de cai şi ponei pursânge, dar si reni.  Iar braşoveanul oferă turiştilor  posibilitatea de a învăţa tainele călăritului pe armăsari de rasă.

Pe lângă ponei, în herghelia de la Râşnov există exemplar din rase scumpe de armasari precum Pur sângele Arab sau Lipiţanul. Sunt crescuţi cu mare grijă şi dragoste . Până şi ziua de naştere a fiecăruia dintre ei este sărbătorită cu fast de cel care care are grijă de ei.

Cei mai mulţi dintre caii lui Constantin Ducar sunt obişnuiţi cu lumina reflectoarelor. Au apărut în filme, reclame sau videoclipuri, iar 20 dintre ei au fost solicitaţi pentru pelicula filmată în România, al cărei protagonist este Kevin Costner. 

Caii de la Râşnov sunt exemplare dintre cele mai scumpe, tocmai de aceea sunt şi atât de solicitate.

Cei mai blânzi şi instruiţi armăsari pot fi puşi la dispoziţia celor pasionaţi de călărie. O oră de echitaţie costă 60 de lei, dar calul poate fi închiriat şi o zi întreagă pentru 100 de euro.

×
Subiecte în articol: Rasnov Brașov cai
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close