Antena 3 CNN Actualitate Călin Popescu Tăriceanu, atac dur la Klaus Iohannis: ”Îi vom monitoriza toate acţiunile neconstituţionale”

Călin Popescu Tăriceanu, atac dur la Klaus Iohannis: ”Îi vom monitoriza toate acţiunile neconstituţionale”

Călin Popescu Tăriceanu, atac dur la Klaus Iohannis: ”Îi vom monitoriza toate acţiunile neconstituţionale”
12 Oct 2016   •   20:46

Călin Popescu Tăriceanu lansează un atac dur la adresa lui Iohannis, în care face acuzații și amenințări grave. Șeful Senatului acuză că președintele Klaus Iohannis conduce o ”coaliție ocultă” din care face parte șefa DNA și un partid, PNL, marionetă, condus de un președinte debusolat și imatur politic.

Tăriceanu spune că președintele a ajuns să încalce Constituția și lasă de înțeles că dacă Iohannis nu se va opri, ar putea fi suspendat. În plus, Tăriceanu consideră că USR e o ”creație a Cotrocenilor”, iar tot planul lui Iohannis e neconstituțional. ”Noi monitorizăm toate acţiunile neconstituţionale ale Preşedintelui României. Pentru stabilitatea politică a României nu dorim să ajungem la un punct critic cauzat de perseverenţa cu care domnul preşedinte încalcă prevederile Constituţiei.”, e avertismentul clar al lui Tăriceanu la adresa lui Iohannis.

Tăriceanu i-a cerut preşedintelui Klaus Iohannis să facă publică stenograma discuţiilor cu procurorul general, Augustin Lazăr, arătând că declaraţiile publice ale celor implicaţi nu sunt concludente, iar ''strada a devenit noua formă de mineriadă''.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close