Antena 3 CNN Actualitate Carmen Moise, povestire emoționantă despre întâlnirea cu Regele Mihai I

Carmen Moise, povestire emoționantă despre întâlnirea cu Regele Mihai I

Carmen Moise, povestire emoționantă despre întâlnirea cu Regele Mihai I
Sursa foto: Foto: Facebook/Carmen Moise
03 Mar 2016   •   13:35

Carmen Moise a povestit, la ”Se întâmplă în România”, de la Antena 3, cum a decurs prima întâlnire cu Regele Mihai, în 2002, atunci când se afla la Casa Regală pentru a filma un reportaj pentru Observator.

”Într-un moment de liniște, Regele Mihai se întoarce spre mine și zice: ”Îmi cer scuze, cum spuneați că vă numiți?”. Cu jumătate de glas și cu nodul în gât am zis ”Carmen”. Iar el mi-a spus cu o voce foarte caldă: ”Carmen, ați dori să serviți ceaiul cu noi?”. Nici acum nu știu cum de nu mi s-au tăiat picioarele”, a povestit Carmen Moise, la Antena 3.

Jurnalista a afirmat că a înțeles cel mai bine ce înseamnă Casa Regală din România și Regele Mihai atunci când a mers la Londra, unde a participat la dineul oferit în cinstea Regelui Mihai

”Noi, ca televiziune venită din România, am avut acces cel mai mult decât toate celelalte televiziuni”, a spus Carmen Moise, povestind cum fețele regale din întreaga lume se înclinau în fața Regelui Mihai.

Carmen Moise a afirmat că a încercat să se abțină de la comentarii, de la aflarea veștii despre starea de sănătate a Regelui Mihai, arătând totodată că Majestatea Sa s-a retras din viața publică din noiembrie 2014.

×
Subiecte în articol: Regele Mihai I Carmen Moise In premiera
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close