Antena 3 CNN Actualitate Casa Regală, informații despre starea de sănătate a Regelui Mihai: ”Majestatea Sa este într-o stare accentuată de slăbiciune fizică”

Casa Regală, informații despre starea de sănătate a Regelui Mihai: ”Majestatea Sa este într-o stare accentuată de slăbiciune fizică”

Casa Regală, informații despre starea de sănătate a Regelui Mihai: ”Majestatea Sa este într-o stare accentuată de slăbiciune fizică”
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Mar 2016   •   11:22

Regele Mihai I este într-o stare de accentuată slăbiciune fizică și primește tratament permanent într-o clinică medicală din Lausanne, unde este internat de cinci zile, informează Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I.

Starea sa este, până în acest moment, staționară și medicii sunt de părere că evoluția prezintă relativă stabilitate.

Totodată, Regina Ana se află în reședința privată din Elveția și a fost informată de Custodele Coroanei despre spitalizarea Regelui Mihai. Regina este într-o stare de sănătate stabilă și urmează un tratament obișnuit vârstei Majestății Sale.

>>>Află AICI tot ce trebuie să știi despre Regele Mihai I


Margareta, Custodele Coroanei și Principele Radu văd în fiecare zi pe Majestățile Lor și rămân în continuare în Elveția, alături de Rege și Regină.

”Principesele României, fiicele Majestăților Lor, vor programa în zilele care urmează deplasări în Elveția pentru a-și vedea părinții. Ele sunt zilnic în legătură cu familia și urmăresc, cu tristețe și cu speranță, evoluția stării de sănătate a tatălui lor. Custodele Coroanei mulțumește tuturor celor care au avut generozitatea de a trimite mesaje de încurajare Regelui Mihai și Reginei Ana. Familia Regală este mișcată de profunzimea simțămintelor oamenilor față de Rege și Coroană, precum și de decența și respectul cu care mass-media a reflectat tristul și îngrijorătorul eveniment”, se mai arată în comunicat.

Regele Mihai, discurs istoric în Parlament


Care este linia de succesiune a Casei Regale a României, după retragerea Regelui Mihai

Regele Mihai a decis să se retragă din viaţa publică, după ce a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazat şi leucemie cronică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale, Casa Regală urmând să fie reprezentată în toate acţiunile publice de către fiica sa Margareta

 Declaraţia Consiliului Regal, după anunţul retragerii Regelui Mihai



 


×
Subiecte în articol: Regele Mihai I
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close