Antena 3 CNN Actualitate Cătălin Predoiu, reacție în scandalul momentului: Un membru al opoziției nu poate exprima o opinie?

Cătălin Predoiu, reacție în scandalul momentului: Un membru al opoziției nu poate exprima o opinie?

Cătălin Predoiu, reacție în scandalul momentului: Un membru al opoziției nu poate exprima o opinie?
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Apr 2017   •   20:49

Cătălin Predoiu i-a răspuns lui Sorin Grindeanu, în scandalul pilonul II de pensii, după ce a fost acuzat că a propagat în spațiul public informații false.

Liberalul spune că a fost o opinie bazată pe articole din presa economică și că premierul face mai multe erori.

”Domnul Grindeanu este în eroare din mai multe puncte de vedere. Face o confuzie între o opinie politică și discuțiile dintre Guvern și una din companiile care operează piața pensiilor private. Nu e niciun fel de legătură. Ceea ce am ridicat ca problemă a fost sustenabilitatea deficitului bugetar, în condițiile în care creșterea economică din 2016 a fost bazată exclusiv pe consum. Deja există un deficit la fondul public de pensii și nu este respectată cifra anuală din contribuții care trebuie să meargă la pilonul II. Programul este deja în urmă. A doua eroare pe care o face domnul Grindeanu este că refuză dreptul unui membru al opoziției să exprime o opinie în spațiul public. Eu am citat comentarii care existau un presa economică, este o măsură care a fost luată în alte țări, el deja este într-o măsură naționalizat, pentru că nu se contribuie cu 6%” a spus Cătălin Predoiu la ”Punctul de Întâlnire”.

 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close