x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

Caz halucinant. Cătușe predate la Antena 3 după un scandal cu mascați

de D.G.   •   13 Mar 2016   •   13:44
 Caz halucinant. Cătușe predate la Antena 3 după un scandal cu mascați 817
foto: pixabay.com

UPDATE:

Din informații obținute pe surse rezultă că cel care a pierdut cătușele aduse la Antena 3 este un jandarm. Acesta le-ar fi pierdut în timp ce alerga după un sătean implicat în scandal.

Potrivit reporterului Antena 3 Daniel Călin, polițiștii au amendat duminică cinci persoane care au luat parte la această altercație, valoarea amenzilor ridicându-se la 18.500 de lei.

---------------------------------

Jurnaliștii Antena 3 aflați la muncă sâmbătă seara au avut parte de o livrare inedită: doi bărbați au venit la sediul televiziunilor Intact cu o pereche de cătușe.

Totul a început în comuna Frătești, județul Giurgiu. Sâmbătă seara, câțiva localnici nervoși că nu au fost lăsați să între într-un bar au provocat un scandal imens.

După ce cei doi polițiști din comună s-au declarat neputincioși, au chemat întăriri de la municipiu, în zonă ajungând și mascații.


La câteva ore distanță, doi dintre localnici s-au prezentat la sediul Antenei 3 cu o pereche de cătușe folosite de polițiști în vâltoarea evenimentelor de la Frătești, pe care oamenii legii, după spusele celor doi, le-au aruncat pur și simplu spre ei.

Mai multe detalii avem de la reporterul Antena 3 Daniel Călin:

poza

Actualitate

Se anunță miting de amploare. Peste 6.000 de maşini vor bloca Bucureştiul

Transportatorii ameninţă cu un nou protest de amploare la începutul lunii viitoare.  Mitingul va avea loc tot în faţa Guvernului, iar organizatorii spun că peste 6.000 de maşini vor bloca...

25 Oct 2016  •  08:39

sati