x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Caz halucinant. Cătușe predate la Antena 3 după un scandal cu mascați

de D.G.   •   13 Mar 2016   •   13:44
 Caz halucinant. Cătușe predate la Antena 3 după un scandal cu mascați 817
foto: pixabay.com

UPDATE:

Din informații obținute pe surse rezultă că cel care a pierdut cătușele aduse la Antena 3 este un jandarm. Acesta le-ar fi pierdut în timp ce alerga după un sătean implicat în scandal.

Potrivit reporterului Antena 3 Daniel Călin, polițiștii au amendat duminică cinci persoane care au luat parte la această altercație, valoarea amenzilor ridicându-se la 18.500 de lei.

---------------------------------

Jurnaliștii Antena 3 aflați la muncă sâmbătă seara au avut parte de o livrare inedită: doi bărbați au venit la sediul televiziunilor Intact cu o pereche de cătușe.

Totul a început în comuna Frătești, județul Giurgiu. Sâmbătă seara, câțiva localnici nervoși că nu au fost lăsați să între într-un bar au provocat un scandal imens.

După ce cei doi polițiști din comună s-au declarat neputincioși, au chemat întăriri de la municipiu, în zonă ajungând și mascații.


La câteva ore distanță, doi dintre localnici s-au prezentat la sediul Antenei 3 cu o pereche de cătușe folosite de polițiști în vâltoarea evenimentelor de la Frătești, pe care oamenii legii, după spusele celor doi, le-au aruncat pur și simplu spre ei.

Mai multe detalii avem de la reporterul Antena 3 Daniel Călin:

sati