Antena 3 CNN Actualitate Caz revoltător. După ce a primit despăgubirea RECORD de 1 milion de euro, tânăra bolnavă de HIV a rămas FĂRĂ bani: "Poate muri oricând"

Caz revoltător. După ce a primit despăgubirea RECORD de 1 milion de euro, tânăra bolnavă de HIV a rămas FĂRĂ bani: "Poate muri oricând"

Caz revoltător. După ce a primit despăgubirea RECORD de 1 milion de euro, tânăra bolnavă de HIV a rămas FĂRĂ bani: "Poate muri oricând"
de O.P.    |    10 Dec 2014   •   05:46

Tânăra infectată cu HIV într-un spital din Bacău, care a primit despăgubiri record de un milion de euro, a rămas fără bani. Spitalul a plătit suma impresionantă, dar mama tinerei de 24 de ani a decis că e mai bine ca părinţii să păstreze banii, din moment ce fata poate muri în orice moment.

Bolnava a primit doar 68 de mii de euro, iar fratele ei, bolnav şi el de HIV, un apartament. De bani de tratament nici nu se pune problema.

Filmată cu o cameră ascunsă, femeia recunoaşte că ea este stăpâna banilor şi decide încotro se duc.

Şi atunci i-a împărţit ea. Victima, adică fiica, acum în vârstă de 24 de ani, a primit doar 68 de mii de euro. Argumentul suprem a fost că fata ar putea muri oricând.

Fratele fetei, infectat şi el cu HIV, n-a mai apucat să dea şi el statul în judecată în termenul legal. Aşa că a primit ceva acum de pe urma bolii surorii lui: un apartament.

Oricum, suma a fost plătită integral şi este la dispoziţia părinţilor. Totul, cu acordul fetei bolnave, care nu s-a gândit niciodată că propriii părinţi o vor fura.

A fost nevoie de zece ani de procese pentru ca fata să fie despăgubită. Milionul de euro a venit de la Guvern, din cauză că Spitalul Judeţean Bacău a fost incapabil să o achite din resurse proprii. 


×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close