Antena 3 CNN Actualitate Ce averi uriașe au șefii de la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale

Ce averi uriașe au șefii de la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale

Ce averi uriașe au șefii de la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale
Sursa foto: foto- captură Antena 3
29 Iul 2019   •   15:02

Proaspăt demisionarul director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale nu va fi deposedat şi de bunăstare odată cu pierderea funcţiei deoarece, potrivit declaraţiei de avere, acesta deţine mai multe proprietăţi, iar retribuţia primită pentru funcţia de director nu era deloc de neglijat.

Întreaga garnitură de la conducerea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale abia dacă are 2 ani de la învestirea în funcţii. Mai exact, în septembrie 2017, preşedintele Klaus Iohannis a făcut propunerile de numire ale lui Ionel-Sorinel Vasilca, Ionel-Sorin Bălan, Mădălin-Virgil Mihai şi Marian Cosmin Rădoi în fruntea STS-ului.

Astfel încât, deja fostul director al instituţiei, generalul-locotenent inginer Ionel-Sorinel Vasilca avea, potrivit declaraţiei de avere, un salariu de 16.300 de lei pe lună. Totodată, mai deţine 2 apartamente în Bucureşti şi 2 case, una în satul Cristian, judeţul Sibiu, iar cealaltă în comuna Săvineşti, judeţul Neamţ, plus alte 6 terenuri în judeţele Prahova, Sibiu şi Neamţ. Până să ajungă la conducerea instituţiei Ionel Vasilca a fost şeful STS Sibiu din 2005.

Al doilea în ierarhia STS, prim-adjunct al directorului STS, generalul de brigadă inginer Ionel Sorin Bălan are, potrivit declaraţiei de avere o retribuţie de 14.500 de lei pe lună, şi deţine în proprietate un apartament şi o casă, dar şi un teren intravilan în judeţul Sibiu.

Mihai Mădălin-Virgil - adjunct tehnic în conducerea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale are un salariu lunar de 14 000 de lei pe lună. Totodată, acesta deţine în proprietate 2 terenuri intravilane în judeţul Ilfov, dar şi un apartament în Bucureşti.

Conducerea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale este completată de Rădoi Marian Cosmin, adjunct economic al instituţiei. Acesta primeşte lunar un salariu de 13 000 de lei, şi deţine un apartament în Bucureşti.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close