Antena 3 CNN Actualitate Ce scrie presa străină despre cazul poliţistului Bogdan Gigină

Ce scrie presa străină despre cazul poliţistului Bogdan Gigină

Ce scrie presa străină despre cazul poliţistului Bogdan Gigină
26 Oct 2015   •   15:15

Cazul politistului din coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, care a murit marti, dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa, a ajuns si in presa de peste Ocean, scrie stirileprotv.ro.

The Washington Post scrie despre protestul care a avut loc duminica, in Capitala, la care au participat sute de oameni care au cerut demisia ministrului de Interne Gabriel Oprea.

"Multi romani cred ca ministrii din Guvern abuzeaza de functiile lor pentru a folosi coloanele oficiale, care blocheaza adeseori traficul din capitala deja aglomerata. Aproximativ 300 de motociclisti au organizat un mars, sambata seara, pentru a-si exprima solidaritatea cu familia politistului", scrie publicatia.

Cotidianul notează şi că presedintele Klaus Iohannis le-a cerut ministrului si premierului Victor Ponta sa dea explicatii in legatura cu imprejurarile in care Oprea se folosea de coloana oficiala.

Şi Huffington Post notează că preşedintele României a cerut găsirea vinovaţilor în cazul poliţistului mort, prestigiosul cotidian amintind şi că în Capitală a fost organizat un marş de solidaritate cu familia lui Bogdan Gigină.

Protestele din Bucuresti au atras atentia si altor publicatii si televiziuni precum Daily Mail sau Fox News.
 

 



×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close