Ce spune Mircea Badea despre apariția Netflix în România

07 Ian 2016   •   17:56
Ce spune Mircea Badea despre apariția Netflix în România Foto: Facebook Mircea Badea chiar el

NETFLIX, care deţine o arhivă online de câteva mii de filme şi seriale TV şi a început în ultimii ani să creeze şi conţinut original, este disponibilă, începând de miercuri, şi pe piaţa din România.

Mircea Badea a comentat pe blogul personal această știre. ”Ce prosteala… Are cateva seriale incomplete (nu sunt toate seriile) si niste filme din 2002. La Ray Donovan doar primele doua serii?!Pe bune!??! Asta e Netflix despre care am tot auzit ce minunat e? Absolut penibil!”, a scris Mircea Badea

Lansarea în România a serviciului video-on-demand Netflix face parte din strategia acestei companii americane de a se extinde la nivel mondial. În prezent, platforma Netflix este disponibilă în peste 70 de teritorii la nivel internaţional. În octombrie 2015, Netflix raporta aproape 70 de milioane de abonaţi la nivel mondial, între care se numără şi peste 43 de milioane în SUA.

Platforma americană Netflix, care s-a lansat în 1997, în Statele Unite, deţine o arhivă online de câteva mii de filme şi seriale TV şi a început în ultimii ani să creeze şi conţinut original.

x close